Banner Website 2
Banners Druivenkoers

Eddy Merckx Classic:

Op 26/08 neemt Eddy Merckx je mee op een unieke toertocht door Brussel, Vlaanderen en Wallonië. De Eddy Merckx Classic start aan de Heizel in Brussel. Van daaruit doorkruist het parcours het Pajottenland richting Vlaamse Ardennen. Je hebt de vrije keuze tussen 83, 113 of 153 kilometer, waarbij je van de langste tocht de Muur van Geraardsbergen nog moeten bedwingen alvorens terug te keren richting Brussel. Het belooft een prachtige tocht door de drie Belgische gewesten te worden.  De deelname en vervoer naar de Heizel (indien gewenst) wordt door ons geregeld.  

Sven Nys Classic:

De Kannibaal van Baal verwelkomt u op 2 sept in zijn geliefde trainingsstreek in Vlaams-Brabant. Je kan kiezen tussen een tocht van 125km, 91km of 68km.
Daarenboven geeft de start en aankomst aan het Sven Nys Cycling Center iedereen de kans het interactieve belevingscentrum te ontdekken. Het mekka voor elke wielerliefhebber. De deelname en vervoer naar Baal (indien gewenst) wordt door ons geregeld.  

 

*** De plaatsen zijn beperkt; hou onze facebook pagina in de gaten en wie weet ontvang je één van onze uitnodigingen.  Indien gewenst verzorgen wij het vervoer naar de startplaats, de tocht is op eigen ritme en volledig vrij.  Bij slecht weer is deelname niet verplicht.  Ticket, drankjes, bevoorrading en een aantal mooie verrassingen en geschenken incl.