Het Regenwoud in Congo, ….

Naast de rijkdom aan diersoorten zijn deze ook de groene longen van onze planeet en een cruciale schakel tegen de opwarming ervan.

Ontbossing, illegale mijnontginning en stropers. Iedereen is er zich van bewust dat er dient te worden gereageerd.

Op zondag 23 juni organiseert Filip Sport in samenwerking met o.a. Autocenter De Rudder een evenement waarvan de opbrengst integraal gaat naar de ‘foundation’ die zich dagelijks inzet voor het
beschermen van het Nationaal Park Virunga onder leiding van Emmanuel de Merode. Alleen in 2017 werden 12 parkwachters gedood door stropers…

Fiets mee en steun ons project om dit unieke natuurgebied en haar bewoners te beschermen.

En je fietst niet alleen ! Ook Paolo Bettini, Rudy Pevenage, Fons De Wolf, Jean-Marie Wampers, Kris Bosmans en Wout Van Aert hebben een hart voor de natuur en vervoegen het peloton.
Neem deel met je vrienden, je team of met je bedrijf, ontdek achteraf de pannenkoeken en drank en geniet van de live muziek op het podium.

Het programma :

Gold : om 9u00 90km met gezamenlijk vertrek onder leiding van Paolo Bettini en Wout Van Aert aan het gemeentepark van Hoeilaart. Het parcours loopt deels over de omloop van het Wereldkampioenschap 2021.

Gemiddelde snelheid : 28-30km/u. Onder begeleiding van motorrijders-seingevers en pilootwagen.

Silver : om 9u15 90km met gezamenlijk vertrek onder leiding van Fons De Wolf en Kris Bosmans aan het gemeentepark van Hoeilaart. Deels over de omloop van het Wereldkampioenschap 2021.

Gemiddelde snelheid 25-27km/u. Onder begeleiding van motorrijders-seingevers en pilootwagen.

Brons : om 9u30 60km met gezamenlijk vertrek onder leiding van Rudy Pevenage en Jean-Marie Wampers aan het gemeentepark van Hoeilaart. Deels over de omloop van het Wereldkampioenschap 2021.

Gemiddelde snelheid 23-25km/u. Onder begeleiding van motorrijders-seingevers en pilootwagen.

 

Vanaf 11u30 : pannenkoekenfestijn, een verfrissende pint en live muziek.

Om 13u00 : voorstelling en interviews van de wielerkampioenen op het podium.

SCHRIJF NU IN : KLIK HIER.

Rekeningnummer BE87 0636 6506 7094.

Doelstelling : €10.000.