Bij sommige auto’s dekt een vaste trekhaak een deel van de kentekenplaat of het mistachterlicht af. Een afneembare trekhaak is dan de oplossing. Deze trekhaken hebben nog een aantal andere voordelen. Het belangrijkste is het aanzicht: wanneer hij niet gebruikt wordt, is het systeem vrijwel onzichtbaar. Bovendien loopt u geen kans om tijdens het inparkeren een andere auto lelijk te beschadigen met de trekhaak. Tot slot is de kofferbak beter te beladen en is de kofferklep van de auto beter bereikbaar.

BRINK afneembare trekhaak

Brink Bmu 9555805 2

Brink BMU:

De Vertikaal afneembare trekhaak van Brink biedt een volledig onzichtbare oplossing na afname van de kogel.  De huls waar de kogel van onderen in vergrendelt, blijft verborgen achter de bumper.  Omdat ook de stekkerplaat achter de bumper wegdraait, is na gebruik niet te zien dat de auto uitgerust is met een trekhaak.

Na afname kan de kogel in een meegeleverde opbergzak opgeborgen worden.

Diagonaal Afneembare Trekhaak Brink Ref 551900 653447

Brink BMA:

De diagonaal afneembare trekhaak biedt veel gebruiksgemak.  De huls blijft na afname van de kogel deels zichtbaar.  Hierdoor is de huls bij ver-en ontgrendeling eenvoudig te lokaliseren.  Slechts door te bukken ontstaat er al genoeg zicht voor de vergrendeling van de kogel.  De huls springt nauwelijks in het oog voor wie zich staand rond de beweegt.  Ook bij dit systeem draait de stekkerplaat volledig achter de bumper weg en kan de kogel in een perbergzak opgeborgen worden.

Brink Bmc 954540 1

Brink BMC:

De horizontaal afneembare trekhaak blinkt uit in gebruiksgemak.  Bij dit systeem is de huls volledig zichtbaar onder de bumper en dus eenvoudig te lokaliseren.  Dit maakt de plaatsing van de kogel uiterst eenvoudig.  Of de stekkerplaat achter de bumper weg te draaien is, hangr bij dit systeem af van het design van de auto!  Na afname kan de kogel in een opbergzak opgeborgen worden in de kofferbak.

Brink Rmc 9078178logo

Brink BMC:

De fietsendrageroplossing van Brink verhelpt het probleem van mensen die van fietsen houden, maar over een auto beschikken die volgens de voorschiften van de autofabrikant geen objecten mag trekken.  Speciaal voor deze hybride en groene voertuigen ontwikkelde Brink een systeem waar uitsluitend een fietsdrager mee gedragen kan en mag worden.  Nagenoeg alle fietsendragers passen op deze diagonaal afneembare draagoplossing.

GDW afneembare trekhaak

 

T35
T36
T38
T60 180215 094244
T30

Gdw horizontaal afneembare trekhaak T35

Origineel gekeurd Belgisch ontwerp.  Gekeurd volgens de Europese norm.  Is onmiddelijk beschikbaar voor alle standaard T43, T44, T45, T48.  Kan gedemonteerd worden en opnieuw geplaatst worden op een nieuw voertuig.  Gepantenteerd dubbel sluitsysteem.

 

 

 

 

 

 

 

 

GDW horizontaal afneembare trekhaak T36

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GDW horizontaal Afneembare trekhaak T38

 

Esthetisch aangenaam en discreet.  Een heel gebruiksvriendelijk, economisch en flexibel systeem.

 

 

 

 

 

 

 

 

GDW verticaal afneembare trekhaak T60 

 

Type: T60: Nieuw! 

De verticaal afneembare trekhaak heeft het grote voordeel dat de trekhaak volledig onzichtbaar is nadat de kogel gedemonteerd werd.  Dit systeem is ook het meest esthetische!  Het is heel gebruiksvriendelijk, want de haak kan met een éénvoudige klik bevestigd worden.  De stekkerdooshouder kan volledig weggedraaid worden achter de bumper van het voertuig wanneer ze niet gebruikt wordt.

 

 

 

 

Type: T30