Met de autospecifieke trekhaakbekabeling van Brink bent u zeker van een optimale verbinding tussen uw auto en uw aanhangwagen, fietsdrager of caraven.  Een veilige rit zit namelijk naast de trekhaak die onder uw auto is gemonteerd ook in de bekabeling die het getrokken object of de fietsdrager van stroom voorziet.  Bij Brink heeft u de keuze uit bekabeling met 7 en 13 polige stekkerdoos.  Dit biedt u de mogelijkheid de stekkerdoos van de kabelset af te stemmen op het object dat u wilt trekken of dragen.

Zeven of dertien polig?

 

Voor een kleine, ongeremde aanhangwagen en fietsdrager zijn 7 polige stekkerdozen voldoende.  Alle wettelijk verplichte verlichtingsfuncties zijn hiermee gewaarborgd.  

Een 13 polige stekkerdoos biedt u de mogelijkheid voor het gebruik van constante stroom en contact geschakelde stroom.  Constante stroom heeft u nodig indien u de binnenverlichting en koelkast wilt laten functioneren tijdens de rit naar uw bestemming.  Contact geschakelde stroom heeft u nodig indien u de accu van uw caraven gebruikt tijdens een tussenstop.  Tijdens de rit wordt de accu van stroom voorzien.  Als u tijdens de stop het contact van uw auto uitschakelt, wordt ook de stroomvoorziening naar de accu van uw caravan uitgeschakeld.  Op deze manier kunt u gebruik maken van de accu in uw caraven zonder dat u de accu in uw auto belast.

 

Met de Brink kabelset worden altijd de juiste gegevens naar de boardcomputer van uw auto verstuurd.  Vervelende storingen worden zo voorkomen.  Onze kabelsets zijn uitgerust met de modernste modules.  Dit biedt de volgende voordelen:

Automatische verlichtingsvetaling:

De basisfunctie van een kabelset is om uw fietsdrager, aanhangwagen of caravan van stroom te voorzien.  Dit zorgt ervoor dat ook de rem, knipper en achteruitrijlichten vh object functioneren.  

Uitschakeling Park Distance Control:

Parkeersensoren registreren objecten in de buurt van uw auto.  Indien u een aanhangwagen of fietsdrager op uw trekhaak monteert, wordt deze ook geregistreerd als obstakel zodra u uw auto in zijn achteruit zet.  De voertuigspecifieke kabelsets van Brink bieden in veruit de meeste gevallen de mogelijkheden om deze zogenaamde pdc uit te schakelen zodra de stekker vd fietsdrager of aanhanger in de stekkerdoos wordt gestoken.

 

Kabelset Afbeelding

13 polige stekkerdoos

Kabelset 7 Polige Kabelset (1)

7 polige stekkerdoos