Een vaste trekhaak is een trekhaak die altijd bevestigd is aan een voertuig. Makkelijk in gebruik omdat deze in tegenstelling tot een afneembare trekhaak altijd tot uw beschikking is. De vaste trekhaak wordt veelal gekozen door automobilisten die de trekhaak regelmatig gebruiken of een goede oplossing willen voor de meest schappelijke prijs.

Brink Fixed 9530902

Vaste trekhaak; is permanent beschikbaar, onderhoudsvrij en gaat een autoleven lang mee.  De vaste trekhaak is passend voor elk type fietsdrager. Is beschikbaar voor vrijwel elke auto.

De standaard vaste kogel T43 wordt meer en meer gebruikt om de oude flenskogel 50T ( zie afbeelding onderaan) te vervangen.  De belangrijkste kenmerken van dit ontwerp zijn elegantie en compactheid.  Bovendien heeft de afgeronde kogel T43 als grote voordeel dat hij vervangen kan worden door een afneembaar systeem T35.

 

T43 2
T45
T44 2
Flenskogel 4 Gats

Standaard flenskogel; voor bezitters van een bestelwagen, pick-up os chassiscabine is de flenskogel van Brink uitermate geschikt.  Deze vaste trekhaak is gemaakt voor het zware werk en wordt daarom veel gebruikt in de professionele branche.  Hij kan aanhangers met een gewicht van meer dan 3 ton met gemak trekken.  De flenskogel kent drie types; de 2-gaats,    4- gaats en de verlaagde 4-gaatsuitvoering.

50t
50v
Kabelset 7 Polige Kabelset

Autospecifieke kabelset

Een veilige rit zit niet alleen in de haak die onder uw auto is gemonteerd maar ook in de kabelset die het getrokken object voorziet van stroom en licht. Brink levert bij elke trekhaak een autospecifieke kabelset. Hierdoor kan de auto goed communiceren met het getrokken object waardoor storingen worden voorkomen en de juiste gegevens naar de boardcomputer van de auto worden gestuurd.