Het nieuwste type trekhaak is de wegdraaibare trekhaak. Deze heeft dezelfde voordelen als de afneembare trekhaak. Bovendien hoeft u geen losse kogel in de kofferbak te leggen, omdat de kogel achter de bumper wegdraait!  De Brink MX wegdraaibare trekhaak kan in dezelfde tijd gemonteerd worden als een vaste trekhaak; zonder extra montage kosten!

Brink Mx 9545505

Brink MX

Brink wegdraaiende trekhaken zijn nieuwste uitvinding: de wegdraaibare trekhaak. Dit trekhaaksysteem stelt gebruikers in staat de kogel achter de bumper uit het zicht te laten verdwijnen en er tegelijkertijd altijd over te kunnen beschikken.

 

In opgeborgen toestand wijst niets op de aanwezigheid van een trekhaak op de auto, terwijl bezitters er wel het gemak van ondervinden. Met een simpele handbeweging is de trekhaak immers paraat en klaar voor gebruik. De wegdraaibare trekhaak is daarmee eenvoudig te hanteren, compact en staat voor design en kwaliteit. Omdat de stekkerplaat ook is weg te klappen, wordt het hele trekhaaksysteem aan het zicht onttrokken.

Stap 1, Stap 2 & Stap 3

Stap 1, Stap 2 & Stap 3

  • Onzichtbaar opgeborgen achter de bumper
  • Ruimtebesparend design
  • Trekhaak altijd beschikbaar, zonder bagage te verwijderen.
  • Vergrendeling, signalering voor veilig gebruik geïtegreerd in één draaiknop.
  • Lichtgewicht door gebruik van hogesterkte staal
Kabelset 7 Polige Kabelset 3

Autospecifieke kabelset

Een veilige rit zit niet alleen in de haak die onder uw auto is gemonteerd maar ook in de kabelset die het getrokken object voorziet van stroom en licht. Brink levert bij elke trekhaak een autospecifieke kabelset. Hierdoor kan de auto goed communiceren met het getrokken object waardoor storingen worden voorkomen en de juiste gegevens naar de boardcomputer van de auto worden gestuurd

 

Meer informatie over onze kabelsets