Thule Courier
2-zits cargo fietskar voor kinderen

De veelzijdige fietstrailer voor een actief gezinsleven
Neem uw gezin en uitrusting mee, waar u ook naartoe gaat, met de Thule Courier - een veilige en comfortabele fietstrailer voor maximaal twee kinderen.
Flexibiliteit voor elk gezinsuitje
De Thule Courier is een veelzijdige fietstrailer voor elk type gezin. Deze duurzame trailer is ideaal voor lange ritten met het gezin of een snelle trip de stad in, dankzij de ruime cockpit voor twee kinderen. Deze wagen is perfect voor woon-werkverkeer en om kinderen naar school te brengen. En wanneer je op de bestemming aankomt, is hij eenvoudig om te zetten in een wandelwagen met compacte wielen die eenvoudig te manoeuvreren is op drukke plaatsen en is voorzien van een instelbare duwbeugel voor de ouders. Deze comfortabele fietstrailer kan ook volledig worden omgezet in een vrachttrailer en nog veel meer.

Pendelen met gemak
Het is een geweldige fietstrailer én een geweldige wandelwagen. Compromisloos. De Thule Courier wordt geleverd met twee wandelwagenwielen en een hoogwaardige Thule fietstrailerkit voor pendelen.

Royale laadruimte
De Thule Courier kan ook eenvoudig worden omgezet tot een cargotrailer. Met een duurzame en stevige laadvloer en geïntegreerde bevestigingspinnen blijf de lading te allen tijde op zijn plaats.

Ruimte voor uw viervoeter
Wilt u uw hondje meenemen voor een ritje? Dat kan! Met de optionele hondenfietskar-set maakt u van uw Thule Courier een trailer die geschikt is voor uw hond. Dankzij het meegeleverde zachte hondenbed en een dakscherm met geïntegreerd regenhoes kunt u uw beste vriend meenemen tijdens uw avonturen in de buitenlucht.

Small Thule Courier Dog Trailer Kit Stroller Installed Iso
  • Inclusief fiets- en wandelkits 
  • Met FlipFlat-technologie kunt u snel van modus wisselen, van het meenemen van uw kinderen naar het vervoeren van uw vracht 
  • Verstelbare duwbeugel zorgt voor een optimale grip voor elke ouder 
  • Ruime zittingen met gewatteerde vijfpuntsveiligheidsgordel 
  • Met instelbaar regen- en gaasscherm voor een comfortabele rit in alle weersomstandigheden 
  • Flinke, eenvoudig toegankelijke opbergruimte aan de achterkant 
  • Geschikt voor kinderen van 0-5 jaar. (Infant Sling-accessoire vereist voor pasgeboren baby's) 
  • Reflecterende wielen zorgen ervoor dat u op elk moment van de dag veilig zichtbaar bent