König Sneeuwkettingen

Wanneer u met de wagen op wintersportvakantie gaat is het altijd verstandig een paar sneeuwkettingen mee te nemen.  In onze "winter Shop" beschikken wij over het volledige matenpakket voor alle type van voertuigen.

Website Sneeuwketting 2024

König

Het merk König bestaat al sinds 1966 en komt oorspronkelijk uit Lecco dat in de Italiaanse alpen ligt.  Een gebied dat sneeuwkettingen eist wanneer er sneeuw ligt.  Vanuit deze historie maakt König al jarenlang innovatieve sneeuwkettingen.  In 2004 is König overgenomen door het Zweedse Thule.  Sindsdien zijn de sneeuwkettingen onder de naam Thule verkocht.  Vanaf 2017 worden alle sneeuwkettingen weer uitgeleverd en verkocht onder de oorspronkelijke merknaam König.  Maar met dezelfde topkwaliteit waar Thule voor stond en staat.  Dus dezelfde sneeuwketting maar met nieuwe look!

Pewag

Pewag produceert al eeuwenlang diverse soorten kettingen voor verschillende sectoren. Pewag heeft de allereerste sneeuwketting ooit geproduceerd en is tegenwoordig één van de grootste spelers op het gebied van sneeuwkettingen. Alle producten van Pewag worden uitsluitend gemaakt van hoogwaardige materialen en uitvoerig getest op verschillende gebieden. Hierdoor bereikt Pewag het hoogste veiligheidsniveau en presteren de sneeuwkettingen in alle omstandigheden uitstekend. Naast de hoogwaardige kwaliteit worden de sneeuwkettingen van Pewag gekenmerkt door het gebruikersgemak en een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.